Alles voor implementatie en efficiëntie

Alles voor implementatie en efficiëntie

Tijgerbalsem heeft een zeer lange traditie en is volgens de fabrikant vanaf het einde van de 19e eeuw op de markt. In die tijd droeg de Chinese keizer alle genezers op om een ​​remedie te vinden voor zijn spierpijn. Dit werd uiteindelijk gevonden door plantenonderzoeker Aw Chu Kin uit Birma – en verrijkte daarmee de voormalige Chinese geneeskunde. De geboorte van Tijgerbalsem!

Zijn basisrecept voor Tijgerbalsem is in al die tijd niet veranderd. Zowel rode als witte tijgerbalsem zijn gebaseerd op ingrediënten Cajeput, kruidnagel, kamfer, menthol, munt en etherische olie. Chinese kaneelolie wordt ook toegevoegd aan rode tijgerbalsem, wat de bloedcirculatie stimuleert. Waar rode tijgerbalsem een ​​verwarmend effect heeft, heeft witte balsem een ​​verfrissend effect.

Winkeltip: Rode tijgerbalsem vind je hier, witte tijgerbalsem hier.

Tijgerbalsem helpt bij deze klachten

hoofdpijn

Als je last hebt van hoofdpijn, kun je gewoon een beetje witte balsem op je slapen smeren en zachtjes masseren. Het verkoelende effect belooft snelle verlichting.

een verkoudheid

Tijgerbalsem doet wonderen, zelfs als je het koud hebt. De reden hiervoor zijn de ingrediënten pepermuntolie en cajeput, waarvan wordt gezegd dat ze een slijmoplossend effect hebben. De beste manier is om een ​​beetje witte tijgerbalsem onder je neus te smeren. U kunt ook een beetje balsem op uw borst smeren voordat u naar bed gaat.

intensiteit

Dit voelt geweldig! Bij pijnlijke spanningen kan de rode tijgerbalsem, die de bloedsomloop stimuleert, snel verlichting bieden. Voor een ontspannend effect wrijf je de verwarmende balsem gewoon op de aangetaste plekken.

insectenbeten

Jeukende steken kunnen erg vervelend zijn! Dankzij de verkoelende functie van tijgerbalsem zijn ze echter snel verleden tijd.

buikpijn

Ofwel maagpijn of menstruatiekrampen – Buikpijn kan vele oorzaken hebben. Ze hebben echter allemaal één ding gemeen: ze kunnen worden verlicht door rode tijgerbalsem op het getroffen gebied aan te brengen. Als je ook last hebt van misselijkheid, kan het ruiken van tijgerbalsem al helpen!

Waar moet je op letten bij het gebruik van Tigerbalm

Er zijn een paar dingen om in gedachten te houden bij het gebruik van Tigerbalm. Als u last heeft van symptomen zoals astma en andere aandoeningen van de luchtwegen, kunt u tijgerbalsem het beste vermijden. Het medicijn mag ook niet worden gebruikt tijdens zwangerschap en borstvoeding of bij zuigelingen en jonge kinderen. Als er bijwerkingen optreden, moet de toepassing natuurlijk worden stopgezet. Wees altijd voorzichtig bij het gebruik en breng Tigerbalm nooit aan op de ogen, in infectieuze of open wonden.

Leave a Reply

Your email address will not be published.