Baas van KBV Gassen: De pandemie van het coronavirus eindigt in het voorjaar

Baas van KBV Gassen: De pandemie van het coronavirus eindigt in het voorjaar

Op dit nieuws hebben we lang gewacht: De pandemie van het coronavirus zou in het voorjaar kunnen eindigen. Tegenovergestelde van Rheinische Post “Ik denk dat in het voorjaar van 2022 het coronavirus zal eindigen”, zegt Andreas Gassen, hoofd van de National Association of Health Insurance Physicians. Deze beoordeling wordt gedeeld door wetenschappers.

Voorjaar 2022: Meer mensen gevaccineerd en hersteld

Hoewel het aantal besmettingen in het najaar weer zal toenemen, worden in het voorjaar meerdere mensen ingeënt en neemt ook het aantal herstelde mensen toe. “Beperkingen worden dan waarschijnlijk helemaal overbodig.” Gassen verwacht dat het aantal ernstig zieke patiënten vanaf afgelopen winter onder het normale zal blijven.

Vanaf 2022: Vaccin voor iedereen – ook baby’s

Florian Hoffmann, secretaris-generaal van de Duitse Interdisciplinaire Vereniging voor Intensive Care en Spoedeisende Geneeskunde (DIVI), verwacht vaccins voor zuigelingen vanaf 2022. In een gesprek met zijn kranten Funke multimedia team Hoffman zei: “We zijn er sterk van overtuigd dat er vanaf volgend jaar vaccins zullen zijn voor alle leeftijdsgroepen, zelfs die voor pasgeborenen zijn goedgekeurd.” Vaccinfabrikanten Biontech en Moderna voeren momenteel verschillende onderzoeken uit, sommige met zuigelingen. “We gaan er stellig van uit dat het vanaf volgend jaar zal zijn Vaccins voor alle leeftijden “Het zal worden toegestaan, zelfs tot pasgeborenen”, zegt Hoffman. Hoffman verwacht eind dit jaar een vaccin voor kinderen onder de twaalf jaar. Deze groep zal naar verwachting een verlaagde dosis van het vaccin krijgen.

Bronnen: spiegel.de, rnd.de.

Leave a Reply

Your email address will not be published.