Buikoefeningen – Train uw buikspieren op de juiste manier

Buikoefeningen – Train uw buikspieren op de juiste manier

Met de juiste oefeningen kun je alleen maar, lateraal en schuin Buikspieren versterken en zo je maag in een betere, stevigere vorm te brengen. Maak je geen zorgen als je alle kritieke gevallen, stoelen en planken uit het oog bent verloren. We hebben de 10 beste buikspieroefeningen voor je – je kunt ze altijd en overal doen.

Heeft het zin om elke dag je buikspieren te trainen?

Natuurlijk niet! Want zoals elke spiergroep ontwikkelen de buikspieren zich pas tijdens de herstelfase. Als je het gevoel hebt dat je elke dag je buikspieren kunt trainen, dan is trainen niet moeilijk genoeg! Doe drie dagen per week een intensieve training voor de buikspieren en push jezelf echt. Je spieren geef je echter altijd een dag vrij om te herstellen! De mythe dat je elke dag je buikspieren kunt trainen gaat niet op.

Train je buikspieren – de 10 beste oefeningen voor de buik

Het is het beste om je buikspieren om de dag te trainen. In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, heeft je maag ook een dag van wedergeboorte nodig. Ga bij het trainen altijd naar de grens van je stress om een ​​groeistimulus te definiëren. Warm vijf tot tien minuten goed op, bijvoorbeeld door te springen, op de plaats te lopen of te joggen in de frisse lucht. Dan kun je je buikspieren intensief trainen!

A is bijvoorbeeld geschikt voor oefeningen voor onze buikspieren Circuit met alle tien oefeningenjij nooit Loop 40 seconden en daarna Pauzeer 20 seconden. Een cyclus duurt tien minuten en kan twee, drie of vier keer worden herhaald, afhankelijk van je fysieke conditie. Hoe u uw buikspieren effectief traint. Alsjeblieft!

1. De klassieker: sit-ups / crunches

Leave a Reply

Your email address will not be published.