Deze winkels bieden eerlijke maskers

Deze winkels bieden eerlijke maskers

In alle deelstaten is mondbescherming verplicht in het openbaar vervoer en in de detailhandel. Iedereen die niet erg getalenteerd is met de naaimachine is nu op zoek naar een geschikte mond- en neusbeschermer. Om onnodig afval en vervuiling te voorkomen, wordt aanbevolen om: herbruikbare modellen ideaal terugkeren naar het stabiel geproduceerd worden.

Waarom vertrouwen op duurzame maskers?

Een duurzame gebitsbeschermer is meestal gemaakt van biologisch katoen. Deze stof voelt comfortabel aan op de huid. Evenzo, de teelt ervan Organisch katoen milder voor het milieu en gunstig voor de menselijke gezondheid, aangezien het gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen en genetische manipulatie niet is toegestaan.
Er komen wat maskers uit Molton of mousseline geproduceerd. Die komen vaak ook hoogwaardige stofresten gebruikt die anders zou worden weggegooid. Evenzo veel maskers lokaal in kleermakers en studio’s met de hand geproduceerd. In sommige gevallen is de hele productie – van de productie van de stof tot het uiteindelijke masker – vegetarisch.
Gevaar: De stoffen maskers zijn niet medische bescherming, maar alleen een hard schild van je eigen druppels.

Deze winkels bieden duurzame beschermende maskers

Sophia Snyder-Esleben
Ontwerper Sophia Schneider-Esleben maakt elegante gezichtsmaskers van restanten van biologisch katoen uit eerdere collecties. In het aquareldesign krijgt de mond- en neusbescherming een nobele en elegante uitstraling!
U vindt de beschermende maskers hier voor 18 €.

Lacys
Het kleine Hessische familiebedrijf biedt duurzame mond- en neusmaskers aan die onder legitieme voorwaarden zijn gemaakt in een fabriek in Thailand. De maskers zijn gemaakt van 100% katoen en zijn gemaakt in vele uitvoeringen. Of het nu een luipaardprint, een bloemenpatroon of een monochroom is – er is voor elk wat wils. De maskers zijn verkrijgbaar vanaf 5 €.

Dzaino
Het in Berlijn gevestigde recyclingbedrijf Dzaino maakt eenvoudige gezichtsmaskers in pasteltinten van overgebleven stofresten. De slang kan afzonderlijk worden aangepast – zodat er niets naar beneden kan glijden. Mond- en neusbescherming is in twee maten te bestellen en kost ongeveer 15 euro.

naadpatroon:
Het ontwerp van het nahtur label is gebaseerd op biologische linnen maskers. De modellen hebben een elastische band, een instapkoffer en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. De maskers worden gemaakt in Sleeswijk-Holstein en kosten 5 tot 15 euro.

Haasi’s lichaam
Deze maskers zijn ontworpen in Baden-Württemberg en gemaakt in Kroatië van biologisch katoen in wit en zwart. Het merk zelf en alle andere bedrijven in de productieketen zijn GOTS-gecertificeerd. Er zijn hier vijf maskers voor ongeveer 20 euro.

Adam
Het Nederlandse ondergoedlabel “A-dam” is een echte vertrouwelijke tip: GOTS-gecertificeerde katoenproducten zijn elegant en weerspiegelen de hipster-geest van het moment. Nu ook verkrijgbaar: moderne stoffen maskers van A-dam. Met een schattige vos- of pepperoni-print brengen de prachtige patronen variatie in ons dagelijks leven en onderscheiden ze zich van de standaard maskers. A-dam stoffen maskers zijn ecologisch gemaakt van stofresten, zijn vegan en dierproefvrij en bovendien Ecocert Greenlife gecertificeerd. Verkrijgbaar in de webshop voor 10 euro per stuk.

NatuurlijkSTYLEby

Het duurzame gezichtsmasker van NaturalSTYLEby is gemaakt van linnen in pastelkleur. Deze stof is van nature antibacterieel, antiallergisch en superabsorberend. Dit maakt linnen maskers geschikt voor iedereen met een vuile huid en mensen met allergieën. De binnenkant van het masker is gemaakt van ruw katoen. Dit verhoogt het gebruiksgemak. De maskers zijn verkrijgbaar in sets van 6 euro.

Marcel van Berlijn

Het Duitse haute-couturebedrijf Marcell von Berlin biedt niet alleen designerstukken, maar ook duurzame maskers. De maskers zijn gemaakt van restjes stof en zijn daardoor erg duurzaam. Verkrijgbaar hier in de online shop voor slechts 7 euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.