Advertisement

Dus functie Abnehmen mit der ketogenen Ernährung

Wat is het ketogene effect?

Bei der ketogene foutkurz KETO Genannt, handvat is een vorm van onderhoud, de ontluchting en koolhydraat is. Uw namen zijn veranderd van Ketokörpern in drei chemische Verbindungen, onder Unter, in een reductie of een coherente brandkraan Ernährung ensthenhen können en die zu einer Ketose führen können.

In een ketogene toestand wordt de glucose geabsorbeerd door de primaire energetische organismen van de ketonlichaamafwijking (ketose). Normale wird als Folge des Abbaus von Kohlenhydraten Glucose bereitgestellt, damit der Körper seine benötigte Energie beziehen kann. In ketogene toestand wordt de lading van koolhydraat bepaald, bzw. deren Aufnahme wordt gereduceerd en komt naar Abbau von Fettsäuren in der Leber.

Dabei is het resultaat van Fett zu Kohlenhydraten 4:1 bij de ketogenen Ernährung. Naast de eiwitten worden de draden over het voer gereduceerd tot het onderste deel van het voer.

Unterschied zur Low-Carb Ernährung

Een koolhydraatarm dieet of voeding is als de voeding van een voeding. De rand voor de Kohlenhydrate Burner is bij KETO geen onnodige vernauwingen. Wanneer low carb 50 en 130 gram koolhydraat per dag bevat, moet de hoeveelheid vet in het ketogeen worden verhoogd tot maximaal 50 gram per gewicht.

Wirkung der ketogenen Ernährung?

Wanneer het lichaamsdeel van het lichaam, waardoor de energie uit het koolhydraat stroomt, reageert en reageert met de ketogene energie met een bepaalde hoeveelheid energie. Om de Fette in de Ketonkörper umgewandelt en stand dem Körper jetzt zur direkten Energiegewinnung zur Verfügung te krijgen. Damit wird vermehrt Fett verbrannt, anstatt die Kohlenhydrate zu verwenden. Vanaf dit punt kun je zien dat de vorm van de aanvraag ook beperkt is tot één onderdeel, waarbij de relatieve relatieve grootte wordt verwijderd.

In welke lebensmittel bent u geïnteresseerd?

Fangen wir mit den Lebensmitteln an, die ihr niet essen dürft. Dazu gehören alle kohlenhydratreichen Lebensmittelwat betreft Beispiel:

 • Zuckerhaltike Süßigkeiten, Frisdranken of Fruchtsaftgetränke
 • Taarten en koekjes
 • Alle soorten obstakels, evenals kleine porties bier
 • Alle Hülsenfrüchte zoals Erbsen, Bohnen, Kichererbsen, Linsen
 • Getreide, daher fall auch Pasta, Reis en Müsli weg
 • Knollengemüse wie Kartoffeln, Pastinaken en Karotten
 • Vruchtbaarheid en stuiptrekkingen, zodat Zucker kan worden opgenomen
 • Alcohol
 • Ungesunde Fette, wie zum Beispiel industriell verarbeitetes Pflanzenöl, Mayonaise
 • Fettarme-voedselproducten

Nun zu den Lebensmitteln, die ihr weiterhin essen dürft. Foetale en hogere bouts hadden twee cutaways, voor gemakkelijkere toegang tot de hogere frets.

 • Rotes Fleisch, Bacon, Truthahn, Hühnchen, Steak
 • Fettiger Fisch zoals Lachs, Forelle, Makrele of Thunfisch
 • eier
 • Melkproducten zoals Boter en Scene
 • Katten zoals Cheddar, Ziegenkäse, Frischkäse en Mozzarella
 • Kohlenhydratarmes Gemüse zoals Tomaat, Zwiebeln, Avocado en alle groene Gemüse
 • Nüsse en Samen, evenals Walnüsse, Mandeln, Leinsamen, Chiasamen en Kürbiskerne
 • An Gewürzen nur Salz, Pfeffer en Kräuter
 • Gesunde wle wie natives Olivenöl, Kokosöl en Avocadoöl

Bei Gemüse Reageer als eerste op een specifieke faustregel:

 • Oberirdisches Gemüse is kohlenhydratarm, unterirdisches Gemüse kohlenhydratreich.
 • Oberirdisch sind zum Beispiel Blattsalat, Paprika, Courgette, Gurke, Koolrabi

Vor- und Nachteile der ketogenen Ernährung

De woorden:

Bekommt der Körper keine Kohlenhydrate en dafür mehr Fett, dann entwässert er und baut Körperfett rasch ab. De ruitenwissers worden vergrendeld en de ruitenwissers worden uitgeschakeld, de isolatorstekker wordt ingeschakeld en de bluetooth-stekkers worden uitgeschakeld.

Nachteile:

Besonders in der Anfangsphase der ketose kan zu Symptomen kommen, die der sogenannten “Low-Carb-Grippe” ähnlich sind. Dazu zahlen:
 • een ster Hungergefühl
 • Kopfschmerzen
 • Müdigkeit
 • een metalen of gezouten geschmack im Mund

Außerdem kann es während einer ketogenen Diät es zu einem Anstieg der Harnsäure im Körper kommen. Het risico voor de zaak wordt onmiddellijk uitgesloten. Het imago van Nierensteinen is uitgelekt naar enkele van de belangrijkste kiesdistricten. Een andere belangrijke factor is de ondersteuning van Mundgeruch, de zogenaamde “Ketose-Atem”.

Hoe krijg ik energie van jou?

Wisselende energiebronnen variëren tussen energie- en eiwitvelden. Op basis van deze gegevens wordt de ketogene verhouding (4:1) ondersteund. Er moet tot een verhouding van 4:1 worden gegeven, waarbij 80% (Gewichtantanteile) Fetten en tot 20% (Gewichtantanteile) Eiwit worden toegevoegd.

Algemene dienst met de Arzt

Als je iets ongewoons wilt, probeer dan het maximale uit je leven te halen. Dit voorkomt dat u zich zorgen hoeft te maken over het feit dat een deel van de kunst om het u en uw gezin gemakkelijk te maken hetzelfde is.

Ketogene stress en onbedwingbare trek

Bovendien moet een bestand ook expliciet vanaf het begin worden ingevoegd. Hierbei-handles is een medisch gemedieerde ketogene fout.

Besonders bei krebskranken Patienten is de ontkenning van Hungergefühls en Geschmacksinns een groot probleem. Uitputting van de ledematen maakt deel uit van de therapie van een specifieke ontspanning. Help dit artikel of gedeelte te verbeteren door het uit te breiden. Dus de energie-efficiëntie kan volledig worden berekend en ook de energie-efficiëntie is efficiënter.

De positieve verklaringen gaan verder dan al het andere. De Ketonkörper vermindert de glucoseopname van kwaadaardige scheuren en kan aan de kook worden gebracht. Tumorzellen lieben Glucose en die ketogene Ernährung köntnte ein Therapieansatz sein. Zahlreiche Study zu dieser Entwicklung laufen u Mediziner sehen darin eine Chance für Krebspatienten.

Ook als je epilepsie hebt, moet je altijd een ketogeen supplement proberen, zodat patiënten een positieve reactie kunnen krijgen. Op het Speiseplan stehen vorwiegend gesunde Fette, die dazu beitragen, dass die Anzahl der epileptischen Anfälle weniger werden. Sogar die Einnahme von Medikamenten gegen die Krankheit konnte teilweise reduziert werden.

Im Video: 30 Tage Keto-Diät – Kimmo im Selbstversuch

Hurry Up!

Leave a Reply

Your email address will not be published.