Train the bags: 4 oefeningen tegen vetten

Train the bags: 4 oefeningen tegen vetten

Jodhpurs kunnen veel frustratie en schaamte veroorzaken. De verhoogde ophoping van onderhuids vetweefsel in de probleemgebieden van de dijen en billen heeft vooral invloed op het lichaam van vrouwen, omdat ze genetisch peervormig zijn – in tegenstelling tot de appelvorm bij mannen, die de buik benadrukt. In principe hoef je je geen zorgen te maken over vermeende fysieke “gebreken”. Vanuit gezondheidsoogpunt kunnen vetopslag echter gevaarlijk zijn. Daarom laten we u zien hoe u zich kunt ontdoen van ongewenste tassen.

Hoe zich te ontdoen van tassen?

Op dit punt moet worden benadrukt dat selectief vetverlies in het betreffende probleemgebied minimaal mogelijk is, omdat het genetisch bepaald is op welke punten men bij voorkeur vet ophoopt en weer afbreekt tijdens het afvallen. Uw project is echter helemaal niet wanhopig! Omdat je het zelf kunt voeding je hele vermindering van het percentage lichaamsvet, waardoor ook de voering van de benen en billen krimpt. Daarnaast kun je specifieke oefeningen gebruiken om je eigen te verbeteren Train de spieren van de benen en billen, span aan en breng het zo in een meer gedefinieerde vorm. Met de volgende oefeningen kunt u uw tassen strakker maken en effectief lichaamsvet verminderen.

De 4 beste oefeningen tegen tassen

Met de volgende oefeningen kun je vet verliezen, spieren opbouwen en zo de wallen verminderen en visueel verbergen.

1. Laterale beenliften

De zijpoot die tijdens het ligbed omhoog staat is de klassieker bij uitstek laterale spieren van de dij voor training en mag daarom in geen enkele training tegen rijbroek ontbreken.

Dit is hoe het is gedaan:

 • Ga op uw zij op een mat liggen en ondersteun uzelf indien nodig met uw elleboog op de grond.
 • U kunt uw onderbeen licht buigen om uw evenwicht te bewaren.
 • Strek nu het bovenbeen zoveel mogelijk omhoog en laat het onder spanning zakken traag schakel het weer uit zonder het volledig te verwijderen.

20 herhalingen per kant, 3 sets

2.Vuile hond

Deze oefening doet zijn naam eer aan omdat we een hond nadoen die plast. Wat in het begin een beetje grof klinkt, blijkt een uiterst effectieve oefening voor je te zijn gluteus maximaal en laterale dijen.

Dit is hoe het is gedaan:

 • De startpositie is om vier uur.
 • Open nu je heupen en til één been opzij (90 ° naar de knie en heup), zonder je bovenlichaam te draaien (de wervelkolom blijft recht). Haast u indien mogelijk niet met u mee.
 • Als de oefening te gemakkelijk is, stop dan bovenaan en duw omhoog. U kunt ook een weerstandsband om uw benen strekken.

15 herhalingen per kant, 3 sets

Super goed: Val niet op je holle rug. Voer de beweging langzaam uit en span actief uw billen aan, waarbij u uw billen aanspant.

3. Hofknicks lunges

Dit in het Engels als Rode druppels de gedefinieerde variant van lunges is perfect alle spieren van de dijen en billen tegelijk trainen. Je kunt het volume ook verhogen door dumbbells of waterflessen in je handen te houden.

Dit is hoe het is gedaan:

 • Sta met je voeten op heupbreedte uit elkaar, buig je knieën lichtjes en strek je hele lichaam.
 • Breng een voet achter je en plaats je voet achter je rechtopstaande voet in een hoek van ongeveer 45°.
 • De hoek binnen Knie moet op beide benen staan ongeveer 90 graden is. Het bovenlichaam is recht en de buik is strak.
 • Duw jezelf met je achterste voet en keer terug naar de startpositie.
 • Voer eerst de ene kant volledig in en schakel dan over naar de andere.
 • Voor nog meer branderigheid in de dijen en billen: In de laagste positie drie keer op en neer schudden en pas daarna terugkeren naar de uitgangspositie.

10 tot 15 herhalingen per kant.

Super goed: De voorste voet moet altijd met de hele voetzool landen om schuifkrachten op de knie te voorkomen!

4. Springen

Om eindelijk je hele lichaam te trainen, je beenspieren te versterken met sprongen en de vetverbranding te stimuleren, doen we de klassieke jumping jack.

Dit is hoe het is gedaan:

 • Je begint te staan ​​met je armen en benen gesloten en creëert spanning door je hele lichaam.
 • Beweeg nu je armen en benen tegelijk weg in een springende beweging.

Spring 40 seconden met een matige snelheid en geef vervolgens 20 seconden gas, 3 herhalingen

Suggestie: Doe deze vier oefeningen drie dagen per week en vul uw training aan met intensieve duurtraining zoals joggen, fietsen of zwemmen om het lichaamsvet verder te verminderen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.